There was an error in this gadget

Tuesday, December 28, 2010

~MY WORK (1-GHOST)~

Ths vdeo taken by my group..subjct EN.HASSAN visual cultr..huhu i would like 2 thnx rien,yuyu,fizah,onothr frndz upps srry 4get ur nme haha kejm tol aku n lastly 2 sis ina hehe without korg xterhasllh kter puny work n lupe lk thnkx to our guys yg sudi nolng kter ..:) bob,N kamil hehe thnkx bro..ermm ths video permulaan s0000 creepy tp blh jd lawk jgk r bg aku r an hehe bdk2 bru nk bljr..bkn berlkon tp wt filem haha mmg aku suke sbjk ni but huhu tulh sekdr mmpu dpt B plus plus jr haha..skurgny aku mmg PUAS coz ushakn ths filem the 'SHORT FILEM' by ourz group..ths filem kitorg wt mase tngh buln pose mmg seharian leth tngh pg2 bute wt kt tmpt gelp belkng campus kitorg fhm2 jer lor rmai yg lalu lalang smpi snap pictr sis ina jd hntu beb terknl my sis ina as gh0st jerlh hahaha cylh 2 sis ina coz xyh malu2 an an work is work klu malu mmg xjd lol!!awl2 sem dh kne wt filem mmg leth gler tp mmg gempk sronok.wt kjer ni xperlu tension2 sbb aku suke mcm ni sbb aku bkn ult buku pun haha so ths my work for 1st sem dgree in animation&technology skrin..:) waLLAWEYH hehe cylh korg thnx guys yg sud groupng dgn aku dowh puas hti dgn work kiter ni walaupun xlh gempk mner an hehe.. the bez part smpi org berhnti tngok miss ina nie btol2 hntu ker atw per tngh shootng pg2 lak tu an hahaha mcm2 jd pda sekitr wktu 2-3pg tu pergh mmg leth gler blek jer bilik asrma mkn smpai tercekik b for sahur nk hbs hahahaha dah tu aftr solt subh bru nk tido lk an aduyaiii mmg leth bdn xper aslkn puas ati..:D thnkx again k 2 all my frndz aku akn engt smpi bl2..